S-a inventat rujul care îşi schimbă culoarea când ai chef de sex

Ce-ai spune dacă buzele te-ar trăda atunci când ai chef de o partidă de sex? Recent, americanii au inventat un nou tip de ruj, care îşi schimbă culoarea atunci când femeia care îl foloseşte are chef de sex, informează "Gândul".

274 afișări
Imaginea articolului S-a inventat rujul care îşi schimbă culoarea când ai chef de sex

S-a inventat rujul care îşi schimbă culoarea când ai chef de sex (Imagine: Shutterstock)

Aplicat pe buze, el are un aspect rozé, dar pe măsură ce nivelul hormonilor sexuali din organism creşte, buzele capătă culoarea roşu aprins. Principiul de bază al rujului este reacţia la hormonii din organismul femeii. Astfel, bărbaţii nu vor mai trebui să se frământe cu zeci de întrebări, făcând tot felul de apropouri pentru a afla cum gândeşte femeia pe care vor să o ducă în dormitor.

Citeşte mai multe despre rujul care trădează dorinţa de a face sex pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici