S-a pus cu cine nu trebuia: O poliţistă în bikini a prins şi a pus la pământ un hoţ de buzunare - GALERIE FOTO, VIDEO

O poliţistă din Suedia, aflată în afara orelor de serviciu, a imobilizat un hoţ de buzunare, care încearca să fure telefonul mobil al prietenei sale, în timp ce se plimbau relaxate în parc, informează The Telegraph.

21637 afișări
Imaginea articolului S-a pus cu cine nu trebuia: O poliţistă în bikini a prins şi a pus la pământ un hoţ de buzunare - GALERIE FOTO, VIDEO

S-a pus cu cine nu trebuia: O poliţistă în bikini a prins şi a pus la pământ un hoţ de buzunare - GALERIE FOTO, VIDEO

Vezi GALERIA FOTO de mai jos

"Un pungaş care a ales, într-adevăr, o ţintă greşită"- Acesta ar putea fi rezumatul, în numai câteva cuvinte, al fotografiei ce a devenit virală pe internet, după ce a fost postată pe o reţea de socializare.

Mikaela Kellner a fost numită "poliţista în bikini", după ce a pus la pământ un hoţ care a încercat să îi fure telefonul mobil chiar prietenei sale.

O fotografie ce a surprins incidentul a fost vizualizată de mii de oameni, în mediul online, după ce a fost postată pe Instagram.

Omul ar fi pretins că vinde reviste pentru cei fără adăpost, când a intrat în vorbă cu femeile.

"Le-am spus prietenilor mei să ţină un ochi pe lucrurile lor. Dar, de îndată ce tipul a plecat, unul dintre prietenii mei a spus <<unde mi-a plecat telefonul mobil?>> ", a declarat poliţista pentru The Local.

"Nu trecuse nicio clipă, aşa că am fugit după el, poate cam 15 de metri, sau cam aşa ceva. Unul dintre prietenii mei este, de asemenea, ofiţer de poliţie, aşa că am pus mâna pe el. A încercat să scape, astfel ne-am ţinut pe el cu şi mai multă greutate ", a completat aceasta.

Apoi a adăugat: "Am acţionat din instinct şi nu am stat prea mult pe gânduri, până ce l-am pus jos. Când stăteam acolo, m-am uitat celelalte două prietene ale noastre, care nu sunt ofiţeri de poliţie şi mi-am dat seama că, probabil, părea destul de amuzant. Dar aş fi intervenit indiferent de tinuta mea."

"Am avut o mulţime de comentarii pozitive, atât de la prieteni, cât şi de la colegi. Se întâmplă tot timpul ca obiectele de valoare să fie luate ca acesta şi de multe ori nu observi ca au dispărut până mai târziu. În principiu, am vrut doar să ridic gradul de conştientizare al oamenilior, asupra modului viclean în care te fură acest tip de oameni, care sunt aproape magicieni", a declarat ofiţerul Mikaela Kellner.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici