Oprah va juca în cea mai nouă producţie marca Disney, "A Wrinkle In Time" - VIDEO

Realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey este pe cale să încheie ultimele negocieri cu producătorii Disney pentru a se alătura distribuţiei noului film "A Wrinkle In Time", o adaptare a cărţii clasice pentru copii,de Madelein L'Engle, publicată în anul 1963, informează contactmusic.com

256 afișări
Imaginea articolului Oprah va juca în cea mai nouă producţie marca Disney, "A Wrinkle In Time" - VIDEO

Oprah va juca în cea mai nouă producţie marca Disney, "A Wrinkle In Time"

Oprah Winfrey, gazda cunoscutului talk-show ce îi purta numele, este pe cale să încheie negocierile cu producătorii Disney, pentru a prelua rolul doamnei Witch, în adaptarea clasicei cărţi de copii "A Wrinkle In Time" a lui Madelein L'Engle.

Astfel, Oprah va intra din nou în aceeaşi echipă cu regizorul Ava Duvernay, alături de care a mai lucrat în cadrul producţiei "Selma", despre Martin Luther King.

"A Wrinkle in Time" spune povestea unei tinere fete al cărui tată, care era om de ştiinţă, dispare subit.

Pentru a ajuta la găsirea lui, trei fiinţe supranaturale se alătură fetiţei, fratelui ei şi amicului lor, în drumul pe care cei trei îl parcurg prin univers. Adaptarea a fost realizată de scenariştii filmului "Frozen", mai precis Chriss Buck şi co-scenaristul Jennifer Lee.

Oprah a vorbit recent despre modul în care crede ca a renunţat la talk-show-ul ei, la "momentul potrivit".

Prezentatoarea în vârstă de 62 de ani ar fi împlinit 30 de ani de televiziune, în luna septembrie, însă aceasta a părăsit proiectul în 2011, cu gândul de a-şi deschide propriul său post de televiziune şi nu are niciun regret despre decizia pe care a luat-o.

"N-am vrut să fiu persoana cu show-ul despre care oamenii să spună: Oh, spectacolul a fost cu mult mai bun în urmă cu doi ani", a declarat Oprah. "N-am vrut să fiu persoana careia să i se spună că ar fi trebuit să părăsească ringul, înainte de a fi lovită mai puternic", a completat aceasta. "N-am vrut să fiu persoana care să nu ştie când să părăsească petrecerea'', a mai spus Oprah.

Oprah Winfrey, în vârstă de 62 de ani, este una dintre cele mai bogate şi mai influente vedete din Statele Unite. Potrivit editorilor de la revista Forbes, Oprah Winfrey are o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari.

Oprah Winfrey, fostă prezentatoare a unui talk show celebru, a anunţat că va închide Harpo Studios, platoul de televiziune din Chicago în care a fost filmată emisiunea "The Oprah Winfrey Show".

Vedeta americană a spus cu acea ocazie că va continua moştenirea lăsată de celebrele studiouri, reprogramând acel talk show pe postul ei de televiziune prin cablu, OWN, pe care l-a înfiinţat în colaborare cu Discovery Communications Inc.

Oprah Winfrey, care a fost nominalizată la Oscar la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" în 1986 pentru evoluţia sa din filmul "Culoarea purpurie/ The Color Purple", a revenit în ultimii ani în cinematografie şi s-a remarcat în 2013 cu rolul din filmul "Majordomul/ The Butler" şi în 2014 cu rolul din "Selma", un film despre Martin Luther King.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici