Un tânăr din Gabon, copleşit de aprecieri, după ce Celine Dion a distribuit un cover de-al lui - VIDEO

Un tânăr de 17 ani din Gabon, care a făcut un cover după piesa "The Power of Love", interpretată de Celine Dion, a declarat că este copleşit de urările şi aprecierile din mediul online primite după ce artista a distribuit pe pagina personală de Facebook filmuleţul în care acesta interpreta melodia.

51598 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Gabon, copleşit de aprecieri, după ce Celine Dion a distribuit un cover de-al lui - VIDEO

Un tânăr din Gabon, copleşit de aprecieri, după ce Celine Dion a distribuit un cover de-al lui

Potrivit BBC, videoclipul cu Samuel cântând cunoscuta melodie "The Power of Love" în timp ce stătea pe nişte scări, în Libreville, a atras milioane de vizualizări pe reţeaua de socializare.

"Samuel, talentul tău este uriaş, la fel ca vocea ta. Sper să avem ocazia să ne întâlnim într-o zi", a scris Dion pe pagina personală de Facebook.

Melodia, ce aparţine de fapt artistei Jennifer Rush, a devenit un hit pentru Celine în 1993, când aceasta a făcut un cover după ea.

Filmarea cu Samuel a fost prima oară preluată de un blogger popular din Gabon, înainte ca Dion să o distribuie pe profilul ei, propulsând numărul de vizualizări către 2,5 milioane.

"Sunt emoţionată că melodiile mele au străbătut atâta drum până la tine şi sper să avem ocazia să ne şi întâlnim într-o zi", a mai scris artista.

"Sper ca toate visele să ţi se îndeplinească. Continuă să cânţi cum o faci acum. Când muzica vine din inimă, aceasta nu cunoaşte limite!".

Samuel a declarat pentru AFP că este "copleşit şi foarte surprins" de mesajul primit din partea cântăreţei canadiene.

"Nu mă aşteptam la asta. Eu nu am telefon şi nici cont de Facebook. Fratele meu mi-a spus că Celine Dion a distribuit filmuleţul cu mine", a spus tânărul din Gabon.

"Doar sper ca într-o zi să ajung să o cunosc".

Samuel a mai povestit că a fost abordat de producători ai unor concursuri televizate de muzică din Franţa şi Coasta de Fildeş.

"Nu sunt obişnuit cu asta (succesul). Mă simt bine când cânt pe scări, iar acum oamenii mă recunosc pe stradă", a mai comentat adolescentul.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. A cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici