Céline Dion lansează piesa "Encore un soir", omagiul cântăreţei pentru soţul său, René Angélil

Céline Dion a promis fanilor săi că pe 24 mai va lansa piesa "Encore un soir", compusă de Jean-Jacques Goldman pentru soţul cântăreţei, René Angélil, care a murit în luna ianuarie, relatează L'Express. Céline s-a ţinut de cuvânt, a lansat cântecul despre iubirea puternică şi viaţa efemeră.

4730 afișări
Imaginea articolului Céline Dion lansează piesa "Encore un soir", omagiul cântăreţei pentru soţul său, René Angélil

Céline Dion lansează piesa "Encore une soir", omagiul cântăreţei pentru soţul său, René Angélil (Imagine AFP / Mediafax Foto)

"Încă o noapte, încă o oră, încă o lacrimă de bucurie, încă o favoare, la fel ca respiraţia şi florile, încă o greşeală" - iată câteva versuri din piesa interpretată de Céline Dion. "Encore un soir" este omagiul cântăreţei pentru soţul său, René Angélil. Piesa este compusă de Jean-Jacques Goldman.

Céline Dion cântă despre timpul pe care-l regretă, despre dorinţa de a fi petrecut mai mult timp alături de soţul ei, René.

"În timp ce René era tratat la Boston, mi-am permis să-l sun pe Jean-Jacques Gold­man", a explicat Céline Dion pentru un post de televiziune din Canada. "I-am spus să-mi compună, dacă poate, o piesă aparte, pe care n-a mai scris-o până acum pentru mine. E un subiect foarte delicat, despre o persoană care se luptă extrem de tare pentru propria viaţă. Este şi începutul unei noi vieţi. Jean-Jacques a acceptat de îndată. M-a emoţionat cumplit. Piesa vorbeşte despre viaţă.", a adăugat Céline Dion.

Piesa "Encore un soir" va fi inclusă pe noul său album, cu piese exclusiv în limba franceză, pe care Céline Dion îl va lansa la sfârşitul lunii august. Potrivit informaţiilor din presă, cântăreaţa a anunţat că va lansa un album cu piese în limba engleză, la sfârşitul anului 2017, deşi o dată fixă nu a fost încă stabilită.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. A cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume. Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici