S.J. Clarkson, cunoscută pentru "Dexter" şi "Orange is the New Black, prima regizoare care va realiza un film din celebra franciză "Star Trek"

S.J. Clarkson, cunoscută pentru munca sa la seriale TV de succes precum "Dexter" şi "Orange is the New Black", va regiza filmul "Star Trek 4" şi devine prima regizoare care va realiza un lungmetraj din celebra franciză SF, potrivit variety.com.

242 afișări
Imaginea articolului S.J. Clarkson, cunoscută pentru "Dexter" şi "Orange is the New Black, prima regizoare care va realiza un film din celebra franciză "Star Trek"

S.J. Clarkson, cunoscută pentru "Dexter" şi "Orange is the New Black, prima regizoare care va realiza un film din celebra franciză "Star Trek"

În film va apărea actorul Chris Hemsworth, care a jucat rolul tatălui personajului interpretat de Chris Pine în lungmetrajul "Star Trek" lansat în 2009.

Studiourile Paramount Pictures vor mai produce un film "Star Trek", pe baza unui scenariu semnat de J.J. Abrams şi Quentin Tarantino, dar acesta va fi lansat după cel regizat de S.J Clarkson.

Scenariul celui de-al patrulea lungmetraj este semnat de J.D. Payne şi Patrick McKay.

Filmul din 2009, care a relansat franciza, a avut încasări de 385 de milioane de dolari la nivel mondial, iar continuarea, "Star Trek: Into Darkness", a obţinut 467 de milioane de dolari la nivel global, în 2013. Cel de-al treilea film, "Star Trek Beyond", a generat încasări de 343 de milioane de dolari la nivel mondial în 2016.

Clarkson este cunoscută ca regizor de seriale TV - "Dexter", "Bates Motel", "Orange is the New Black", "Jessica Jones" -, iar recent a regizat câteva episoade din seria Marvel "The Defenders".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici