Sacha Baron Cohen a făcut striptease la "The Tonight Show"

Sacha Baron Cohen, creatorul celebrului Borat, şi-a marcat revenirea pe ecran cu personajul Bruno printr-un număr de striptease, prezentat în exclusivitate în emisiunea "The Tonight Show", a lui Conan O’Brien, difuzată de postul de televiziune american NBC.

17 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen a făcut striptease la "The Tonight Show"

Sacha Baron Cohen a făcut striptease la "The Tonight Show"

Celebrul prezentator tv Conan O’Brien a asistat neputincios la un număr de striptease à la Bruno, în cadrul căruia Sasha Baron Cohen i-a dansat în poală. Printr-o mişcare spectaculoasă, Cohen a reuşit să-l imobilizeze pe O’Brien şi să-i prindă capul între picioare gazdei emisiunii tv.

Vizibil suprins de întreaga desfăşurare a lucrurilor, O’Brien a asistat neputincios la mişcările flexibile ale lui Cohen şi care îl vizau în mod direct.

Din 31 iulie, Sacha Baron Cohen revine şi în cinematografele din România prin comedia "Bruno".

Homosexual, dependent de modă şi tratamente faciale, lipsit total de inhibiţii sau autocenzură şi auto-proclamat "cel mai celebru star austriac de la Hitler încoace", Bruno promite să ofere încă o doză de satiră socio-politică într-o comedie scandaloasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici