Sacha Baron Cohen a pozat nud pe coperta revistei GQ - GALERIE FOTO

Sacha Baron Cohen a pozat nud pentru coperta numărului din luna iulie a revistei GQ, dedicat comediei, declarând ulterior că această fotografie este un tribut adus actriţei Jennifer Aniston, care a pozat pentru aceeaşi revistă, în ianuarie, purtând doar o cravată, informează accesshollywood.com.

335 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen a pozat nud pe coperta revistei GQ - GALERIE FOTO

Sacha Baron Cohen a pozat nud pe coperta revistei GQ (Imagine: men.style.com/gq)

GALERIE FOTO

Coperta revistei GQ îl prezintă pe Sacha Baron Cohen gol, în rolul lui Brüno, jurnalistul de modă austriac, homosexual, care deţine rolul principal în cel mai recent film al actorului britanic.

În interiorul revistei, actorul apare în mai multe fotografii amuzante, care-l prezintă pe personajul Brüno într-o serie de ipostaze care reproduc multe dintre clişeele actuale, purtând fie costumul negru de piele în stil S&M, fie lenjeria intimă cu imprimeuri animale, lansată în urmă cu câţiva ani de designerul Roberto Cavalli, fie doar un string tanga, în timp ce joacă fotbal american.

În acest număr al revistei GQ, personajul Brüno răspunde mai multor întrebări puse de cititori, referitoare la "epilarea inghinală masculină", "purtarea pantalonilor fără lenjerie intimă pe dedesubt" şi "cum să ai părul lui Zac Efron sau al lui Robert Pattinson".

Invitat să denumească liderii mondiali cel mai bine îmbrăcaţi din toate timpurile, personajul Brüno a răspuns: "JFK. Obama. Castro. Timberlake".

În luna ianuarie, Jennifer Aniston a declarat despre coperta ei nud pentru GQ: "Nu am vrut să fac nicio declaraţie prin această fotografie".

Comedia "Brüno" va fi lansată pe marile ecrane pe 10 iulie în Statele Unite şi pe 31 iulie în România.

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care descoperă Statele Unite.

Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox în noiembrie 2006, a avut încasări de 261 de milioane de dolari în lumea întreagă şi a obţinut o nominalizare la ediţia din 2007 a premiilor Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici