Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, într-o nouă comedie

Actorul britanic Sacha Baron Cohen, interpretul cunoscutului personaj Borat, a vândut studiourilor de producţie 20th Century Fox proiectul unei comedii, despre experienţele unui avocat specializat în accidente, potrivit informaţiilor furnizate de cotidianul Variety.

128 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, într-o nouă comedie

Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, într-o nouă comedie (Imagine: Mediafax Foto)

Intitulat "Accidente", filmul va prezenta povestea unui jurist de origine spaniolă din Los Angeles, care devine un erou local, dar şi un om care trebuie eliminat, după ce a câştigat un proces intentat de un muncitor împotriva angajatorului său.

Sacha Baron Cohen, în vârstă de 36 de ani, a mai jucat în comedia neagră "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", alături de Johnny Depp.

Actorul a devenit celebru pentru "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care descoperă Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru rolul acesta Globul de Aur pentru cel mai bun actor, în 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox în noiembrie 2006, a reuşit să obţină încasări de 128,5 milioane de dolari numai în Statele Unite.

Cohen este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din Marea Britanie. Salariul primit de Cohen - 16 milioane de lire sterline (20 de milioane de euro) - pentru "Bruno", unul dintre cele mai recente proiecte ale sale, a depăşit cu mult pe cele primite de actori consacraţi, precum Sean Connery, Anthony Hopkins sau Michael Caine, pentru un singur film.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici