Sacoşele imprimate cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy urmează să fie arse

Firma de îmbrăcăminte Pardon!, din insula Reunion, care a scos pe piaţă o sacoşă pe care este imprimată o fotografie cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez, a promis că va arde toate plasele de cumpărături, informează www.lefigaro.fr.

15 afișări
Imaginea articolului Sacoşele imprimate cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy urmează să fie arse

Sacoşele imprimate cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy urmează să fie arse

Avocaţii Carlei Bruni-Sarkozy şi ai firmei producătoare de articole de îmbrăcăminte Pardon!, cu sediul în insula Réunion, au participat, luni, la audieri, la Tribunalul Înaltei Curţi de Justiţie din Saint-Denis, Reunion.

Tribunalul va pronunţa sentinţa în acest caz în cursul dimineţii de joi.

Patronul firmei Pardon! a promis deja că va arde toate sacoşele pe care le-a produs.

"Încă de la procesul intentat firmei Ryanair, se ştie că doamna Carla Bruni refuză ca cineva să se folosească de imaginea ei în scopuri comerciale", a declarat Gesche Le Fur, reprezentând cabinetul de avocatură Herzog, care apără interesele cuplului prezidenţial francez. Avocatul a indicat că firma Pardon! a folosit cu bună ştiinţă imaginea Carlei Bruni, intuind că va crea un scandal şi că astfel publicitatea îi este asigurată.

Pierre Hoarau, avocatul firmei Pardon!, a anunţat că sacoşele au fost retrase de pe piaţă la sfârşitul săptămânii trecute, iar Peter Mertes, directorul firmei din Réunion, a promis în faţa judecătorului că "va arde toate sacoşele".

Le Fur a cerut daune totale de 125.000 de euro.

Citeşte şi:

Geantă inscripţionată cu imaginea nud a Carlei Bruni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici