"Saga Amurg: Eclipsa" a primit cele mai multe nominalizări la People's Choice Awards

"Saga Amurg: Eclipsa", al treilea lungmetraj din franciza "Twilight", a primit, marţi, opt nominalizări la premiile People's Choice, gala în timpul căreia sunt premiate cele mai populare staruri şi producţii de film şi televiziune având loc pe 5 ianuarie 2011.

112 afișări
Imaginea articolului "Saga Amurg: Eclipsa" a primit cele mai multe nominalizări la People's Choice Awards

"Saga Amurg: Eclipsa" a primit cele mai multe nominalizări la People's Choice Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Saga Amurg: Eclipsa" va concura la categoria "filmul preferat" alături de animaţia 3D "Alice în Ţara Minunilor", thrillerul "Începutul/ Inception", pelicula de acţiune "Iron Man - Omul de oţel 2" şi animaţia "Povestea jucăriilor 3/ Toy Story 3".

Starurile din această franciză cu vampiri - Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Taylor Lautner - au primit nominalizări individual la categoriile "actorul preferat", respectiv "actriţa preferată", dar şi împreună, la categoria "cea mai bună echipă de actori de pe marele ecran".

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost nominalizaţi şi la categoria "cel mai bun actor de cinema sub 25 de ani", alături de Vanessa Hudgens şi Zac Efron, starurile francizei "High School Musical", şi de Emma Watson, din franciza "Harry Potter".

Comedia muzicală de televiziune "Glee" a primit cinci nominalizări, iar Eminem, Katy Perry şi Lady Gaga au fost nominalizaţi la categoriile "cântăreţul preferat", respectiv "cântăreaţa preferată".

Angelina Jolie este singura femeie nominalizată la categoria "starul preferat dintr-un film de acţiune", pentru rolul din "Salt", acest lungmetraj fiind, de altfel, nominalizat la categoria "cel mai bun film de acţiune".

"The Social Network" a primit o nominalizare la categoria "filmul dramatic preferat".

În domeniul producţiilor de televiziune, Britney Spears şi Neil Patrick Harris au fost nominalizaţi pentru apariţiile lor în calitate de invitaţi speciali în comedia muzicală "Glee", iar Jane Lynch şi Matthew Morrison, starurile acestui serial TV, vor concura la categoriile "actriţa de televiziune preferată", respectiv "actorul de televiziune preferat".

Alte seriale de televiziune consacrate, precum "Gossip Girl", "The Vampire Diaries", "Anatomia lui Grey", "How I Met Your Mother" şi "Doi bărbaţi şi jumătate", au fost nominalizate la categoria "drama TV preferată" sau "comedia TV preferată".

Reality show-urile produse de MTV "Jersey Shore" şi "The Real Housewives of New Jersey" se numără printre producţiile de televiziune care au fost nominalizate la categoria "guilty pleasure" ("plăcere vinovată").

Nominalizările au fost selectate din cele 35 de milioane de voturi exprimate de fanii nord-americani. Gala People's Choice Awards, prezentată de Queen Latifah, va avea loc pe 5 ianuarie, la Los Angeles, evenimentul marcând debutul sezonului premiilor de la Hollywood.

Câştigătorii premiilor People's Choice vor fi aleşi în urma voturilor exprimate de fani, pe site-ul www.PeoplesChoice.com. Procedura de votare pentru cele mai multe dintre categorii se va încheia pe 7 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici