Sally Field, soţia lui Abraham Lincoln, într-un film de Steven Spielberg

Actriţa americană Sally Field, proaspăt câştigătoare a unui premiu Emmy, va juca rolul soţiei fostului preşedinte american Abraham Lincoln într-un film care va fi regizat de Steven Spielberg, transmite Reuters.

6 afișări
Imaginea articolului Sally Field, soţia lui Abraham Lincoln, într-un film de Steven Spielberg

Sally Field, soţia lui Abraham Lincoln, într-un film de Steven Spielberg

Sally Field va juca rolul lui Mary Todd Lincoln în filmul biografic "Lincoln".

Mary Lincoln a avut patru copiii cu fostul preşedinte american, dintre care doar doi au trăit până la vârsta adultă.

Scenariul filmului, care este un proiect mai vechi al lui Spielberg, se bazează pe biografia scrisă de Doris Kearns Goodwin, "Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln".

Filmul va prezenta rolul important pe care l-a avut cel de-al 16-lea preşedinte al Statelor Unite în războiul de secesiune.

Actorul american Liam Neeson va interpreta rolul lui Abraham Lincoln.

Filmările vor începe după ce Spielberg va termina de regizat lungmetrajul "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" produs de George Lucas, în care joacă Harrison Ford, Cate Blanchett şi Shia LaBeouf.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici