Salma Hayek, într-un film biografic despre Pancho Villa

Actriţa Salma Hayek va juca alături de Javier Bardem în filmul "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman with Six Fingers", o evocare a vieţii celebrului revoluţionar mexican, ce va fi transpusă pe marele ecran de Emir Kusturica, informează allocine.fr.

96 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek, într-un film biografic despre Pancho Villa

Salma Hayek, într-un film biografic despre Pancho Villa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Emir Kusturica a confirmat pentru allocine.fr faptul că a început să lucreze la proiectul intitulat "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers" şi că Javier Bardem va juca alături de Salma Hayek în acest film.

Deşi nu a precizat numele personajului pe care îl va interpreta celebra actriţă mexicană - criticii de film francezi înclină spre rolul femeii cu şase degete, prezentă şi în titlul producţiei -, regizorul a confirmat participarea Salmei Hayek la acest film, în care va juca pentru prima oară în cariera sa alături de spaniolul Javier Bardem.

Până la lansarea acestui film, Salma Hayek, absentă de pe marile ecrane de la episodica ei apariţie în "Un cântec străbate lumea/ Across the Universe" din 2007, va juca rolul unei femei cu barbă, Madame Truska, în pelicula "Cirque du Freak", ce va fi lansată în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici