Salma Hayek lansează o linie de produse cosmetice

Actriţa Salma Hayek urmează să lanseze o serie de produse cosmetice anti-îmbătrânire, inspirate din reţetele bunicii sale, informează femalefirst.co.uk.

110 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek lansează o linie de produse cosmetice

Salma Hayek lansează o linie de produse cosmetice

Această linie de produse cosmetice, care deocamdată nu are un nume, este inspirată din reţetele Mariei Luisa, bunica actriţei, foarte pricepută în cosmetică, care îşi prepara singură cremele şi poţiunile ei secrete, ce i-au permis să aibă un ten fără cusur chiar şi la vârsta de 90 de ani.

Actriţa mexicană Salma Hayek, în prezent în vârstă de 42 de ani, intenţionează să recreeze aceste reţete de produse cosmetice, pentru a onora memoria bunicii sale.

Salma Hayek a declarat pentru revista InStyle: "Atunci când a murit, la vârsta de 96 de ani, desigur că pielea ei se ofilise, dar nu avea niciun rid".

"Îşi prepara singură propriile ei creme, folosind anumite ingrediente ce pot fi găsite doar în America Latină", a explicat actriţa succesul cremelor cosmetice preparate de bunica sa.

Salma Hayek este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar, pentru interpretarea pictoriţei mexicane Fridei Kahlo din filmul "Frida" (2002).

Actriţa mexicană Salma Hayek şi omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault s-au căsătorit în luna februarie, la Paris. Hayek şi Pinault s-au cunoscut în Italia, în 2006, iar fiica lor, Valentina, s-a născut în septembrie 2007.

Citeşte şi:

Salma Hayek a alăptat un copil african, în Sierra Leone

Salma Hayek vrea să facă un reality show

Salma Hayek sprijină o campanie globală de eliminare a tetanosului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici