Salt spectaculos de la 27 de metri înălţime VIDEO

  • Iubitorii de adrenalină şi libertate vor aprecia curajul unui tânăr sportiv american.
  • Sare de la 27 de metri înălţime, cu zâmbetul pe faţă.
1020 afișări
Imaginea articolului Salt spectaculos de la 27 de metri înălţime VIDEO

Captură video

High-diving-ul nu este pentru oricine, oricât ne-ar plăcea apa sau înnotul. Tânărul sare de la 27 de metri înălţime, într-o piscină din Fort Lauderdale (Florida, SUA).
 
Owen Weymouth este un tânăr sportiv neînfricat. Execută multe salturi periculoase sau de neimaginat pentru mulţi dintre oameni. A început la 17 ani şi are deja câteva premii în palmares.
 
Contul său de Instagram este plin de filmuleţe cu salturi spectaculoase. Fie că sare de pe trambulină sau de pe o stâncă, mereu alege înălţimi ameţitoare. 
 
„Iubesc acest sport. Mereu caut noi culmi şi mai înalte de pe care să plonjez”, scrie atletul pe Instagram. 
 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici