Samantha Burke, mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law

Samantha Burke, model şi actriţă aspirantă originară din Florida (SUA), este mama celui de-al patrulea copil al actorului britanic Jude Law, potrivit avocatului acesteia, informează people.com.

100 afișări
Imaginea articolului Samantha Burke, mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law

Mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law este un model american

"Domnişoara Burke poate confirma că a avut o relaţie cu domnul Law şi că va da naştere copilului acestuia în toamnă", a declarat avocatul pentru site-ul de ştiri mondene tmz.com."De când l-a informat pe domnul Law despre sarcină, acesta a fost foarte deschis şi a sprijinit-o pe domnişoara Burke", a spus avocatul.

Un prieten al modelului a declarat, de asemenea, pentru People, că aceasta este "însărcinată cu copilul lui Jude Law".

Purtătorul de cuvânt al lui Jude Law a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Miercuri, actorul a anunţat că aşteaptă cel de-al patrulea copil cu o femeie a cărei identitate a refuzat să o dezvăluie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici