Samy Naceri a fost încarcerat, pentru comiterea unei agresiuni cu armă albă

Actorul francez Samy Naceri a fost încarcerat luni seară, în închisoarea din Grasse, unde va ispăşi o condamnare de 16 luni, pronunţată în luna aprilie, pentru comiterea unei agresiuni cu o armă albă, au anunţat, marţi, surse din justiţia franceză.

467 afișări
Imaginea articolului Samy Naceri a fost încarcerat, pentru comiterea unei agresiuni cu armă albă

Samy Naceri a fost încarcerat, pentru comiterea unei agresiuni cu armă albă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul a fost arestat în momentul în care s-a prezentat la postul de jandarmerie din localitate, în cadrul unui control judiciar la care era somat prin decizie judecătorească.

La sfârşitul lunii aprilie, tribunalul corecţional din Paris l-a condamnat la 16 luni de închisoare, pentru agresarea cu o armă albă, în ianuarie 2009, la Paris, a unui prieten al fostei sale iubite.

În alte două cazuri, fără legătură cu această agresiune, eroul din franciza de succes "Taxi" va fi audiat de un judecător de la Tribunalul din Grasse, pe 21 iunie, fiind acuzat de exhibiţionism şi ultraj la adresa unor ofiţeri de poliţie francezi.

Pe 22 mai, în faţa hotelului Martinez din Cannes, în timpul Festivalului de Film de pe Croazetă, actorul şi-a dat pantalonii jos şi şi-a arătat posteriorul în faţa unui grup de tineri care îi ceruseră să se lase fotografiat alături de ei.

Cu câteva zile mai devreme, Samy Naceri proferase insulte la adresa unor poliţişti, după ce i s-a refuzat accesul la o petrecere privată pe o plajă din Cannes.

În ambele cazuri, actorul a fost arestat, iar apoi eliberat.

Eroul din seria "Taxi", în vârstă de 49 de ani, a avut numeroase probleme cu justiţia franceză în ultimii ani, fiind arestat pentru comiterea unor acte de violenţă, conducerea automobilului fără permis, în stare de ebrietate şi cu exces de viteză, care i-au adus numeroase condamnări.

Samy Naceri a devenit cunoscut la nivel internaţional datorită rolului şoferului descurcăreţ din seria de succes "Taxi". El a primit în 2006, împreună cu ceilalţi actori din lungmetrajul "Zile de glorie", premiul pentru interpretare la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici