Sandale purtate de Steve Jobs în câteva momente cruciale din istoria Apple, vândute la preţ record

O pereche de sandale purtate de Steve Jobs în anii 1970 şi 1980 a fost vândută la licitaţie pentru aproape 220.000 de dolari. Steve Jobs a purtat papucii care încă păstrează amprentele picioarelor sale în timpul multor momente cruciale din istoria Apple.

981 afișări
Imaginea articolului Sandale purtate de Steve Jobs în câteva momente cruciale din istoria Apple, vândute la preţ record

FOTO dailyhive

Perechea de papuci din piele de căprioară, care încă păstrează amprentele picioarelor lui Steve Jobs, a fost vândută săptămâna aceasta cu 218.750 de dolari.

Este cel mai mare preţ plătit vreodată pentru o pereche de sandale, potrivit unei case de licitaţii citate de The Guardian.

"Talpa păstrează amprenta picioarelor lui Steve Jobs, care a fost modelată după ani de utilizare", a precizat Julien's Auctions în anunţul de pe site.

Jobs a purtat sandalele în casa din California în care el şi Steve Wozniak au co-fondat Apple în 1976.

"Steve Jobs a purtat aceste sandale în timpul multor momente cruciale din istoria Apple. În 1976, el a pus la cale începuturile Apple într-un garaj din Los Altos împreună cu cofondatorul Apple, Steve Wozniak, în timp ce purta ocazional aceste sandale", se arăta în anunţ.

Papucii erau o parte fundamentală din garderoba lui Jobs.

Potrivit Washington Post, o fostă iubită a declarat într-un interviu în 2018 că jobs purta sandale şi iarna.

Jobs a murit în 2011 din cauza unor complicaţii ale unui cancer pancreatic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici