Săndesc: Minculescu este bine, nu se pune problema unei alte operaţii

Şeful Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timiş, profesor doctor Dorel Săndesc, care a participat la operaţia de transplant realizată în Germania, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Minculescu se simte bine, nepunându-se problema unei alte intervenţii chirurgicale.

12 afișări
Imaginea articolului Săndesc: Minculescu este bine, nu se pune problema unei alte operaţii

Săndesc: Minculescu este bine, nu se pune problema unei alte operaţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Dorel Săndesc, Cristi Minculescu a depăşit cu bine situaţia şi, la 24 de ore de la intervenţia chirurgicală, se simte bine. Potrivit medicului, pacientul a băut apă şi şi-a îmbrăţişat medicul curant.

Dorel Săndesc a adăugat că, în cazul lui Minculescu, nu se pune problema unei alte intervenţii chirurgicale.

Medicul revine, miercuri, în ţară.

Cristi Minculescu a fost supus, marţi, la o operaţie de transplant hepatic, intervenţie care s-a încheiat după zece ore.

Şeful Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timiş, profesor doctor Dorel Săndesc, care a participat la operaţia de transplant realizată în Germania, a spus că Minculescu avea un ficat cu o structură particulară în volum şi greutate, de aproximativ 20 de kilograme, polichistic.

Medicul a precizat că nu a existat fenomenul de respingere a porţiunii de ficat transplantate de la soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici