Sandra Bullock, despre a da naştere unui copil şi adopţie: "Nu-mi spune mie ce pot sau nu să fac cu corpul meu"

Sandra Bullock a vorbit despre o problemă cu care societatea se confruntă, mai exact abandonul, şi despre frustrarea pe care o are când vede câte un copil care primeşte eticheta “adoptat”.

20230 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock, despre a da naştere unui copil şi adopţie: "Nu-mi spune mie ce pot sau nu să fac cu corpul meu"

Sandra Bullock, despre a da naştere unui copil şi adopţie: "Nu-mi spune mie ce pot sau nu să fac cu corpul meu"

Într-un interviu pentru InStyle, actriţa în vârstă de 53 de ani a dorit să transmită societăţii un mesaj extrem de important prin care să-i facă pe oameni să înţeleagă că a da naştere unui copil nu este singura modalitate prin care poţi include un copil într-o familie, notează one.ro

Sandra Bullock este mamă a doi copii, Louis în vârstă de 8 ani şi Laila în vârstă de 5 ani, pe care i-a adoptat.

“Nu-mi spune mie ce pot să fac şi ce nu cu corpul meu înainte ca tu măcar să fi avut vreodată grijă de un copil care nu are o casă sau este neglijat şi abuzat”, a declarat actriţa. “Hai să ne referim la toţi copiii drept “copiii noştri”. Nu spune niciodată “copilul meu adoptat””, a continuat Sandra, scrie one.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici