Sandra Bullock, Julia Roberts şi Nicole Kidman, în topul celor mai bogate femei

Sandra Bullock, Madonna, Julia Roberts şi Nicole Kidman au ajuns în topul celor mai bogate vedete feminine din lume, realizat de revista OK!, informează hollywood.com.

4 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock, Julia Roberts şi Nicole Kidman, în topul celor mai bogate femei

Sandra Bullock, Julia Roberts şi Nicole Kidman, în topul celor mai bogate femei

Cele patru au fost devansate în Top 10 Female Breadwinners de realizatoarea TV Oprah Winfrey, care are o avere netă de 1,5 miliarde de dolari.

Printre celebrităţile prezente în top 10 se numără şi Christina Aguilera, Halle Berry şi Jessica Alba, cea mai tânără prezenţă în top.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici