Sandra Bullock şi Jesse James infirmă că ar fi contactat avocaţi specializaţi în divorţuri

Actriţa americană Sandra Bullock şi soţul ei, Jesse James, nu au contactat avocaţi specializaţi în divorţuri, aşa cum anunţase, marţi, site-ul TMZ.com, au declarat agenţii de presă ai celor doi soţi, pentru revista People.

96 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock şi Jesse James infirmă că ar fi contactat avocaţi specializaţi în divorţuri

Sandra Bullock şi Jesse James infirmă că ar fi contactat avocaţi specializaţi în divorţuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agentul de presă al actriţei Sandra Bullock, laureată cu premiul Oscar în 2010, pentru rolul din drama "The Blind Side", a declarat că aceasta nu a contactat niciun avocat specializat în divorţuri.

La rândul său, agentul de presă al soţului Sandrei Bullock a declarat că informaţia apărută pe TMZ.com este falsă.

Marţi, site-ul TMZ.com a publicat o ştire potrivit căreia actriţa americană ar fi contactat mai mulţi avocaţi specializaţi în divorţuri. Acelaşi site a afirmat că Lance Spiegel, avocatul care s-a ocupat de divorţurile lui Michael Jackson, Charlie Sheen şi Heather Locklear, se afla în fruntea favoriţilor pentru a fi ales de Sandra Bullock.

TMZ a afirmat totodată că agentul de presă al lui Jesse James ar fi contactat la rândul său o serie de avocaţi, întrebându-i "dacă ar fi interesaţi să preia cazul", dacă Sandra Bullock va cere divorţul.

Radar Online a anunţat, marţi, că Jesse James i-ar fi spus lui Michelle "Bombshell" McGee - femeia care susţine că a avut o aventură cu Jesse James - că el şi Sandra Bullock s-au despărţit deja, dar că vor face un anunţ oficial abia după încheierea filmărilor pentru cel mai recent lungmetraj în care joacă soţia sa.

La doar câteva zile după ce Sandra Bullock şi-a anulat participarea la premiera din Marea Britanie a filmului "The Blind Side", Access Hollywood a anunţat, luni, că premiera din Germania a aceluiaşi lungmetraj a fost anulată.

Săptămâna trecută, Jesse James, acuzat de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile provocate. "Majoritatea acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock.

Actriţa nu a mai fost văzută în public de la declanşarea acestui scandal.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005. Cei doi nu au copii împreună, însă Jesse James are trei copii din două mariaje anterioare.

Jesse James este constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune.

Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Jesse James a fost prezent alături de soţia sa pe durata întregului sezon al premiilor de la Hollywood, în timpul căruia Sandra Bullock a primit toate distincţiile importante, începând cu trofeul Sindicatului Actorilor Americani şi terminând cu Oscarul.

La gala Globurilor de Aur, actriţa a ţinut de altfel să îi mulţumească soţului ei: "Nu e deloc de mirare că munca mea a devenit mai bună după ce te-am cunoscut pe tine", a declarat Sandra Bullock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici