Sandra Bullock urăşte comediile romantice

Actriţa americană Sandra Bullock, cunoscută publicului în special pentru rolurile din comediile romantice în care a jucat, spune că urăşte genul acesta de filme pentru că sunt "îngrozitoare" şi "nedistractive".

70 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock urăşte comediile romantice

Sandra Bullock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock, în vârstă de 44 de ani, a făcut o pauză de doi ani în cariera sa de actriţă.

Totuşi, în prezent, actriţa promovează cel mai recent film al său, "The Proposal", care spune povestea a doi oameni care încep relaţia prin a se urî, dar se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt după mai multe aventuri, pelicula fiind catalogată drept o comedie romantică.

"Nu numesc asta o comedie romantică. Îmi aduc aminte de filmele din anii '30 - '40, în care era un peisaj, o poveste şi o dramă, şi spun că nu poţi să ai o comedie romantică fără puţină dramă în ea", a declarat Sandra Bullock.

În film, Bullock joacă rolul unui publisher de carte canadian, de mare succes, care urmează să fie deportat, astfel că anunţă o logodnă cu asistentul ei, interpretat de actorul Ryan Reynolds, pe care l-a torturat ani de zile.

După o serie de aventuri, printre care se numără şi o călătorie în Alaska şi încercări de a scăpa de un agent de la biroul de imigranţi, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt şi se căsătoresc.

Scenariştii de la Hollywood "în general nu scriu bine pentru rolurile interpretate de femei în comedii romantice şi îmi iubesc prea mult filmul ca să îl cataloghez drept... comedie romantică", a spus actriţa.

Totodată, Bullock a precizat că, în cei doi ani de pauză, a realizat că nu îi lipseşte stilul de viaţă de la Hollywood.

Actriţa Sandra Bullock, în vârstă de 44 de ani, este celebră mai ales pentru rolurile din "Speed - Cursa infernală", "Miss Agent Secret" şi, mai recentul, "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2006.

The Proposal

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici