Sandra Bullock va asigura vocea personajului negativ într-o continuare a filmului "Despicable Me"

Actriţa americană Sandra Bullock, devenită celebră graţie unor roluri de comedie, va asigura vocea personajului negativ principal dintr-o nouă continuare a filmului de animaţie "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me", produsă de studiourile Universal.

151 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock va asigura vocea personajului negativ într-o continuare a filmului "Despicable Me"

Sandra Bullock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock va juca în acest film rolul personajului Scarlet Overkill, o femeie periculoasă, cu o voce de vampă, care vrea să îngenuncheze lumea întreagă, informează totalfilm.com.

Noul film va spune povestea unor personaje minuscule, o rasă de creaturi care trăiesc de multe milenii pe Terra şi care zădărnicesc planurile stăpânilor lor prin tot felul de nerozii.

Cu o acţiune plasată în anii 1960, aceste personaje participă la o convenţie a răufăcătorilor, încercând să se infiltreze în serviciul maleficei Scarlet Overkill. În schimb, ea are propriile ei planuri, intenţionând să devină cea mai puternică femeie malefică din lume.

Regizat de Kyle Bada şi Pierre Coffin, acest proiect cinematografic, al cărui titlu provizoriu este "Minions", va avea premiera pe marile ecrane nord-americane pe 19 decembrie 2014. Alte aventuri ale acestor personaje animate vor putea fi urmărite în prima continuare a filmului original, "Despicable Me 2", care va fi lansată pe 3 iulie 2013.

După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side" un rol pentru care a primit premiul Oscar, Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un bebeluş, pe nume Louis. Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici