Sânii lui Katy Perry, micşoraţi în Photoshop - FOTO

Katy Perry şi-a câştigat faima şi un soţ cu ajutorul formelor sale generoase, însă există un grup de oameni care nu admiră chiar atât de mult atuurile fizice ale cântăreţei, conform dailymail.co.uk.

174 afișări
Imaginea articolului Sânii lui Katy Perry, micşoraţi în Photoshop - FOTO

Sânii lui Katy Perry, micşoraţi în Photoshop

Reprezentanţii cântăreţei au cerut ca bustul generos al acesteia să fie micşorat în Photoshop pentru un nou poster promoţional, pentru care artista pozează într-o ţinută în stil pin-up vintage.

"Echipa crede că sânii ei arată prea mari, aşa că reclamele vor fi refăcute", au declarat surse pentru US Magazine. În reclama realizată pentru a onora militarii americani apar şi alte vedete, printre care Keri Hilson şi solista trupei Paramore, Hayley Williams.

Aceasta nu este prima dată când Katy Perry are probleme legate de mărimea sânilor. În luna septembrie o apariţie a artistei într-un show pe Sesame Street a fost anulată după ce grupuri de părinţi s-au plâns în legătură cu decolteul prea adânc al acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici