Sânii mari, o binecuvântare sau un blestem?

Primul impuls legat de mărimea sânilor femeilor este de a spune că dimensiunea este un avantaj, însă multe dintre femeile cu bustul mare nu sunt de aceeaşi părere.

15069 afișări
Imaginea articolului Sânii mari, o binecuvântare sau un blestem?

Sânii mari, o binecuvântare sau un blestem? (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

O companie britanică de lenjerie a lansat sutienul cu mărimea cupei N, cea mai mare de până acum în Marea Britanie. Acest tip de sutien va fi cu siguranţă un ajutor pentru mii de femei, care până acum au avut probleme legate de mărimea cupei, scrie dailymail.co.uk.

În anii '50, o femeie se încadra de obicei într-un sutien cu cupa B, însă astăzi se estimează că aproximativ 60% dintre femeile care poartă cupa C ar trebui să poarte cupa D sau mai mare.

Annie Beaumont, o britanică de 19 ani, spune că le invidiază pe prietene sale cu sâni mai mici.

"Prietenele mele atrag mereu complimente legate de aspectul şi stilul lor, însă mie mi se spune doar «O, ai sâni imenşi!», ca şi cum nu ar avea ce altceva să spună despre mine. Singurul avantaj pe care îl am este că sunt servită repede în baruri şi cluburi", declară Annie.

O altă femeie, în vârstă de 36 de ani, spune că deşi găsirea unui sutien potrivit sau a hainelor pe măsura sa este întotdeauna o problemă, nu şi-ar face operaţie estetică pentru micşorarea sânilor deoarece îî plac foarte mult aşa cum sunt.

Lisa Walker, în vârstă de 42 de ani, spune că mărimea sânilor poate alunga bărbaţii.

"De mai multe ori mi s-a întâplat să mă simt nedorită la petreceri. Bărbaţii au tendinţa să mă ocolească de teamă să nu se uite la sânii mei, iar soţiile lor îi supraveghează continuu. Te poţi simţi singură dacă ai bustul atât de mare", spune Lisa Walker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici