Săptămâna Modei de la Paris se va desfăşura online primăvara aceasta

  • În perioada 1-9 martie se desfăşoară „Săptămâna Modei de la Paris”
  • Evenimentele vor cuprinde spectacole difuzate în direct şi filme despre modă
  • Saint Laurent, Balenciaga şi Alexander McQueen lipsesc din program deocamdată
119 afișări
Imaginea articolului Săptămâna Modei de la Paris se va desfăşura online primăvara aceasta

Săptămâna Modei de la Paris se va desfăşura online primăvara aceasta

Dacă ai rămas fără idei de vestimentaţie, nu-i nimic. Urmează „Săptămâna modei de la Paris”.

De pe întâi martie până pe 9 martie ai ocazia să vizionezi colecţia toamnă/iarnă pregătită de cei mai cunoscuţi designeri francezi. Programul săptămânii modei include primele produse ale brandului „Chloé” sub creaţia Gabrielei Hearst, dar şi prima colecţie completă a lui Matthew Williams pentru „Givenchy”.

Evenimentele vor cuprinde un amestec de spectacole difuzate în direct şi filme despre fashion.

Întrucât Franţa rămâne sub restricţii la nivel naţional de la ora 18:00 pentru a impune distanţarea socială, prezentările vor fi în mare parte în online.

Brandurile Saint Laurent, Balenciaga şi Alexander McQueen lipsesc din program. Dar nu este definitiv. Federaţia Franceză de Modă va continua să dezvăluie noile colecţii în curând.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici