Şapte minuni ale lumii, despre care nu ştiai că există

Atolul Aldabra, statuia lui Buddha din Sichuan, oraşul Hatra sau ”leagănul umanităţii” se numără printre cele şapte minuni ale lumii, despre care ştiai că există.

1264 afișări
Imaginea articolului Şapte minuni ale lumii, despre care nu ştiai că există

Şapte minuni ale lumii, despre care nu ştiai că există (Imagine: www.incont.ro)

Potrivit www.incont.ro, Aldabra, al doilea cel mai mare atol de corali din lume, este nelocuit şi izolat de oameni. Pe această insulă se găseşte cea mai numeroasă populaţie de ţestoase gigant.

În anii 1700, francezii obişnuiau să vâneze ţestoasele de pe insule, în condiţiile în care acestea erau considerate o delicatesă la acea vreme.

Atolul a intrat în patrimoniul UNESCO în 1982, având în vedere că aici se găsesc multe specii de animale rare şi neobişnuite.

Citeşte mai multe despre cele şapte minuni ale lumii necunoscute pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici