Sarah Ferguson, despre scandalul de 500.000 de lire sterline: Eram beată când am făcut asta

Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, a declarat în emisiunea realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey că a consumat alcool în ziua în care a fost filmată acceptând 500.000 de lire sterline de la un jurnalist sub acoperire pentru a-l prezenta pe acesta fostului ei soţ, potrivit sky.com.

88 afișări
Imaginea articolului Sarah Ferguson, despre scandalul de 500.000 de lire sterline: Eram beată când am făcut asta

Sarah Ferguson, despre scandalul de 500.000 de lire sterline: Eram beată când am făcut asta

Săptămânalul News of the World a dat publicităţii o înregistrare video în care ducesa de York accepta să "vândă" accesul său privilegiat la ducele de York, cu care a rămas în relaţii bune de la divorţul din 1996, în schimbul sumei de 500.000 de lire sterline (575.000 de euro), unui jurnalist al publicaţiei care a pretins că este un bogat om de afaceri străin.

Interviul acordat de Sarah Ferguson celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a fost înregistrat pe 28 mai, la două săptămâni de la producerea faptelor.

Din 2001, prinţul Andrew este reprezentantul special al Marii Britanii pentru comerţ internaţional şi investiţii. Prinţul Andrew a declarat că nu avea cunoştinţă că fosta sa soţie, Sarah Ferguson, s-a întâlnit cu un jurnalist care i-a oferit bani pentru a-i facilita o întrevedere cu el.

"Sunt conştientă de faptul că am consumat alcool şi că nu eram în cea mai bună dispoziţie în acea zi", a mărturisit ducesa de York în interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey.

Totodată, fosta soţie a prinţului Andrews a recunoscut că nu a putut să vizioneze întreaga înregistrare video postată de News of the World: "Nu am putut să îl privesc pe diavol în faţă, deoarece în acel moment eram pe fundul prăpastiei". Ea a recunoscut, însă, că a văzut pe monitoarele dintr-un aeroport american imaginile care o prezintă acceptând această sumă de bani.

La rândul ei, Oprah Winfrey a prezentat în timpul emisiunii sale imaginile cu Sarah Ferguson care declara în faţa jurnalistului: "Pot să deschid toate uşile pe care le doriţi".

Această ediţie a emisiunii "The Oprah Winfrey Show", care va fi difuzată marţi, 1 iunie, a fost intens promovată de televiziunile americane.

Sarah Ferguson şi-a cerut deja scuze pentru această "eroare de judecată" şi se presupune că îşi va cere încă o dată scuze faţă de familia regală britanică în timpul acestei emisiuni.

Duminică, publicaţia News of the World a publicat o serie de detalii despre situaţia financiară a ducesei de York, susţinând că aceasta are datorii de peste patru milioane de lire sterline (aproximativ 4,71 milioane de euro). O sursă din anturajul ducesei a declarat, însă, că datoriile acesteia ar fi în valoare de un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro).

Kate Waddington, purtătoarea de cuvânt a ducesei, a declarat: "Nu sunt pregătită să vorbesc despre datoriile ducesei de York".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici