Sărbătoarea de Halloween, marcată printr-o petrecere de groază la Castelul Bran

Sărbătoarea de Halloween va fi marcată printr-o petrecere de groază, organizată pe 1 noiembrie, între orele 19.00 şi 00.30, la Castelul Bran, la eveniment fiind anunţată şi prezenţa legendarului conte Dracula.

3159 afișări
Imaginea articolului Sărbătoarea de Halloween, marcată printr-o petrecere de groază la Castelul Bran

Sărbătoarea de Halloween, marcată printr-o petrecere de groază la Castelul Bran (Imagine: Hepta)

Iubitorii de groază şi mister vor putea să intre în atmosfera petrecerii de Halloween, între zidurile reci şi întunecoase ale Castelului Bran, pe 1 noiembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului.

Totodată, copiii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, vor fi recompensaţi de contele Dracula cu bomboane.

Vizitatorii cu chef de distracţie sunt invitaţi să se bucure de Halloween în parcul regal, la o petrecere la adăpostul unui cort special decorat pentru acest eveniment.

Începând cu ora 19.30, petrecăreţii vor putea viziona filmul "Dracula" (SUA - 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii "Halloween After Party".

Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, participanţii la petrecere nu trebuie să uite să se costumeze, întrucât cea mai originală ţinută va fi premiată.

Pentru eveniment, vor fi puse în vânzare două categorii de bilete, care pot fi achiziţionate în seara respectivă de la casieria castelului: 50 de lei - acces în castel tur nocturn alături de contele Dracula, vin roşu, dansul ielelor; 75 de lei - acces în Castelul Bran, în cort, tur nocturn cu contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor, proiecţie film horror şi "Halloween After Party" .

Halloween (o abreviere pentru "All Hallows' Evening") este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici