Sărbători de iarnă pe muzică electronică: Evenimentele Mountain Underground Series pe Valea Prahovei

Underground Romanian Sound anunţă "APRÉS – the Mountain Underground Series", o serie de evenimente dedicate pasionaţilor de muzică electronică, care debutează în sezonul de iarnă, din 23 decembrie. Turiştii de pe Valea Prahovei pot opta pentru o experienţă fonică şi vizuală la final de 2016.

246 afișări
Imaginea articolului Sărbători de iarnă pe muzică electronică: Evenimentele Mountain Underground Series pe Valea Prahovei

Sărbători de iarnă pe muzică electronică: Evenimentele Mountain Underground Series pe Valea Prahovei

"URS | Underground Romanian Sound" invită publicul la "APRÉS – the Mountain Underground Series", o serie de evenimente dedicate pasionaţilor de muzică electronică, odată cu "No Silent Night". Pasionaţii de muzică tehno pot petrece Crăciunul în stil underground.

Aflat deja la cea de-a treia ediţie, datat din anul 2011, "No Silent Night" este un concept ce propune petrecerea Ajunului de Crăciun în stilul ce creează dependenţă, caracteristic URS. "A venit timpul să lăsăm deoparte tradiţiile perimate şi să aducem, în schimb, bucuria prospeţimii vârstei şi intensitatea trăirilor prin intermediul muzicii electronice şi a dansului.", transmit organizatorii.

"Pentru îndeplinirea acestui lucru îi vom avea alături pe Adina Păun, Objectif, Maarka şi Ktza care ne vor purta într-o aventură de o armonie pătrunzătoare. Adina Păun vine tocmai din Oraşul Etern al Italiei pentru a se reîntoarce în ţara de origine cu producţii unice. În ceea ce îl priveşte pe Objectif, tânărul DJ cu origini tunisiene aduce cu sine un melanj tumultos între ritmuri de jazz, influenţe instrumentale orchestrale şi acorduri nebănuite. Despre Maarka putem spune că sentimentele pe care reuşeşte să le transpună în realitatea acustică sunt, într-adevăr, de neegalat, iar Ktza se arată dornic a-şi împărtăşi talentul şlefuit la Ibiza Global Radio.", adaugă organizatorii.

Toate acestea vor avea loc chiar la poalele Pârtiei Clăbucet, în Apres-Ski Bar, pe 23 decembrie 2016. Timp de 12 ore.

Pe de altă parte, timp de aproximativ trei luni, turiştii ce aleg ca destinaţie zona Valea Prahovei se vor putea bucura de o experienţă de neuitat, bazată pe ineditul locaţiei şi atmosfera infuzată cu muzică, dans şi fericire.

Întregul sezon de iarnă va fi acaparat de o simfonie generată de cele douăsprezece evenimente din cadrul "APRÉS – the Mountain Underground Series". În acest sens, data de 23 Decembrie 2016 şi serile de sâmbătă care urmează începând cu 31 Decembrie şi până pe 11 Martie 2017 sunt destinate unor călătorii fonice şi vizuale în mult îndrăgita lume a underground-ului. Cei 48 de artişti români şi străini, adevărate personaje inspiraţionale pe scena contemporană a muzicii techno, vor alcătui grupuri de câte patru, pentru a asigura echilibrul acestui univers ce aşteaptă a fi explorat. Printre aceştia, amintim nume sonore precum Abelle, Silat Beksi, Lizz, Vlad Ivva, Mandoiu, Oliviu şi mulţi alţii a căror măiestrie veţi avea şansa să o ascultaţi doar în cadrul „APRÉS – the Mountain Underground Series”.

Acordurile minimaliste ce vor înconjura publicul vor răsuna în locaţii aflate departe de aglomeraţia urbană, protejate de forţa purificatoare a munţilor. Astfel, Apres-Ski Bar, local situat pe Pârtia Clăbucet din Predeal, devine loc atemporal şi aspaţial odată cu lăsarea serii şi pentru următoarele minim 12 ore, căci vom avea soarele de dimineaţă să fie martorul acestor poveşti.

Despre URS | Underground Romanian Sound

Înfiinţat în 2010 de un grup de DJ în vederea construirii şi dezvoltării unei comunităţi dedicate artiştilor şi ascultătorilor de muzică electronică. În cei 6 ani de la înfiinţare, URS a organizat numeroase evenimente, iar artiştii săi au participat la evenimente organizate în România, în aproape toate oraşele ţării, inclusiv la evenimente majore precum Electric Castle, Peninsula, Maraton, etc. dar şi în afara ţării (Japonia, Germania, Rusia, Republica Moldova, Ucraina, etc.) În prezent, URS îşi dedică activitatea organizării de evenimente în locaţii inedite pentru a promova experienţa muzicii electronice altfel decât în cluburi şi în oraşe mari, susţinând astfel turismul de eveniment şi sprijinind promovarea comunităţilor cu potenţial turistic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici