(P) Cum să faci faţă listei de Crăciun. Trucuri de utilizat când eşti depăşit de situaţie

A venit luna decembrie şi te-ai trezit brusc la gândul că eşti în pragul Sărbătorilor de iarnă, nedumerit că timpul a trecut rapid, pentru a începe apoi cursa nebunească a pregătirilor pentru Sărbători, adică o cursă contra cronometru pentru cumpărături, cadouri şi toate treburile aferente. Este totuşi cea mai frumoasă şi mai dragă sărbătoare din an, la care se strâng laolaltă familii şi prieteni, asa cum de multe ori nu se întâmplă în timpul anului.

626 afișări
Imaginea articolului (P) Cum să faci faţă listei de Crăciun. Trucuri de utilizat când eşti depăşit de situaţie

(P) Cum să faci faţă listei de Crăciun. Trucuri de utilizat când eşti depăşit de situaţie

Vrei să faci multe într-un timp scurt şi nu te mai mulţumeşti cu orice dacă poţi alege din atâtea lucruri într-o societate de consum. Ia un mic moment de pauză şi fă apel la niştre trucuri care să te scoată din încurcătură:

1. Priveşte totul din altă perspectivă, nu din cea a pregătirilor şi a cumpărăturilor necesare

Adu-ţi aminte de lucrurile cu adevărat importante - a petrece timpul alături de cei dragi, a te bucura şi a sărbători împreună cu ei, a împărtăşi bucurii şi experienţe unice cu cei pe care-i iubeşti -, aşa că deleagă sarcini şi altora. Foloseşte-te de tehnologie ca să ai acces la rapid la ceea ce-ţi doreşti.

2. Fă din amintiri preţioase un moment de share-uit

De mici copii am simţit cum familia dă viaţă sărbătorilor prin modul în care le trăieşte, iar emoţiile trăite sunt cele care creează de Crăciun acea stare de sărbătoare unică. Transmiţând-o de la an la an şi împărtăşind-o în continuare cu cei dragi, simţim din plin că este o perioadă de sărbătoare, în care vrem să ne relaxăm şi să ne bucurăm împreună. A petrece Crăciunul în familie înseamnă a împărtăşi emoţiile şi bucuriile momentelor festive petrecute împreună, înseamnă a le transmite copiilor tradiţiile, atmosfera de sărbătoare şi a crea amintiri ale unor momente unice de bucurie şi fericire.

3. Orice cadou poate căpăta valoare prin semnificaţia lui, şi nu neapărat prin conţinutul său

Cadourile de Moş Crăciun aduc bucurie şi adulţilor, nu doar copiilor. Tradiţia de a aştepta cadoul sub brad, de a spera că Moşul îţi va aduce ce-ţi doreşti, dar şi surprize noi, aduce în copilărie acea magie specifică Sărbătorii Crăciunului. Când devenim adulţi, dorim să recreăm bucuria acelor momente făcând la rândul nostru cadouri cât mai potrivite celor dragi. Orice cadou poate căpăta valoare prin semnificaţia lui, şi nu neapărat prin conţinutul său, de la o felicitare până la posibilitatea de a-i vedea pe cei dragi, de care ţi-e dor, sau de a vorbi cu ei, de aceea pachetul de Crăciun de la Vodafone îţi aduce posibilitatea de a comunica nelimitat prin Facebook cu oricine doreşti. (al doilea link aici )

Redescoperă atmosfera sărbătorilor de iarnă şi bucură-te din plin de timpul petrecut alături de familie!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici