Sarkozy a repetat "experienţa" stiloului din România, cu o geantă Louis Vuitton

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy, care a făcut senzaţie în presa franceză şi nu numai după ce şi-a făcut cadou, în timpul vizitei de la Bucureşti, un stilou, a repetat "experienţa" şi în Franţa, cu o geantă Louis Vuitton, pe care a luat-o pentru a i-o oferi soţiei sale, Carla Bruni.

6 afișări
Imaginea articolului Sarkozy a repetat "experienţa" stiloului din România, cu o geantă Louis Vuitton

Sarkozy a repetat "experienţa" stiloului din România, cu o geantă Louis Vuitton (Sursa: Mediafax Foto)

Potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune LCI, preluate de mai multe site-uri, printre care imedias.biz, Sarkozy, aflat în vizită, la începutul săptămânii, la atelierele Louis Vuitton din Franţa, a plecat cu o geantă a celebrei mărci sub braţ, pe care a declarat că o va oferi "ştiţi voi cui".

În plus, preşedintele a declarat celor prezenţi, fără sfială, că geanta "îi va face plăcere Carlei".

Site-ul imedias.biz comentează gestul, afirmând că, în fiecare deplasare pe care o efectuează, preşedintele face "cumpărături".

De altfel, mai toate site-urile care au preluat imaginile amintesc de "incidentul" de la Bucureşti, când Nicolas Sarkozy nu s-a putut dezlipi de un stilou Mont Blanc, cu care semnase un acord de parteneriat cu Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici