Sarkozy şi-a publicat videoclipuri personale pe pagina de Facebook

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi-a relansat pagina de pe platforma de socializare Facebook, publicând o serie de videoclipuri personale, în care apare alături de soţia sa, Carla Bruni-Sarkozy, flirtând sau discutând probleme de politică internaţională.

8 afișări
Imaginea articolului Sarkozy şi-a publicat videoclipuri personale pe pagina de Facebook

Sarkozy şi-a publicat videoclipuri personale pe pagina de Facebook

Plăcerea lui Sarkozy de a purta ochelari de soare sau ceasuri extrem de scumpe i-a atras acestuia, la începutul mandatului său, porecla de "Preşedintele Bling-Bling", iar căsătoria sa cu un top model celebru a alimentat şi mai mult bârfele despre el.

Noul profil de pe Facebook al lui Nicolas Sarkozy prezintă o latură personală, chiar intimă a preşedintelui francez. Într-unul dintre videoclipurile publicate pe pagina de pe Facebook a lui Sarkozy, soţia sa, Carla Bruni, apare discutând, pe un ton admirativ, cu mai multe doamne aflate în vizită la palatul Elysee, despre viaţa şi munca preşedintelui francez. La un moment dat, Sarkozy intră în aceeaşi cameră, sărutând-o şi îmbrăţişând-o pe soţia sa.

"Îi voi face o vizită premierului din Irak", spune Sarkozy în videoclipul de pe Facebook, replica soţiei sale venind prompt: "Splendid!".

Într-un alt videoclip, Sarkozy şi prima doamnă a Franţei apar jucându-se cu câinii lor, o imagine inspirată, probabil, din frenezia stârnită de câinele preşedintelui american Barack Obama, Bo.

Pe pagina sa de Facebook, preşedintele Franţei are peste 96.000 de "prieteni".

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai administraţiei prezidenţiale franceze, prin publicarea acestor videoclipuri cu un caracter personal, Sarkozy vrea să pună în evidenţă "omul, şi nu conducătorul statului".

Profilul precedent al lui Sarkozy de pe Facebook cuprindea mai multe fotografii oficiale cu acesta, într-un decor mai conservator.

Pe pagina lui Sarkozy de pe reţeaua socială vor fi publicate şi comunicate oficiale, ştiri şi fotografii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici