Şase designeri italieni şi-au prezentat creaţiile la Mamaia (Video)

Peste o mie de turişti şi constănţeni au asistat, sâmbătă seară, în centrul staţiunii Mamaia, la cel mai mare eveniment outdoor de modă şi muzică din România - "Moda e musica sotto le stelle", iar la eveniment au fost prezenţi oameni de afaceri, personalităţi politice sau din lumea sportului.

590 afișări
Imaginea articolului Şase designeri italieni şi-au prezentat creaţiile la Mamaia (Video)

Şase designeri italieni şi-au prezentat creaţiile la Mamaia

Astfel, au putut fi urmărite creaţiile haute-couture a şase designeri italieni: Giovani Cavagna, Giani Calignano, Marella Ferrera, Fausto Sarli, Renato Balestra, Farhad Re, dar şi colecţia unei tinere stiliste românce, Mihaela Drafta.

Atracţia serii a constituit-o rochia de 60.000 de euro, realizată de Renato Balestra, care a fost prezentată de Monica Columbeanu. Rochia respectivă a fost comandată de o mare actriţă în urmă cu câteva luni, dar între timp vedeta a rămas însărcinată şi a renunţat la acest obiect vestimentar. Numele starului internaţional nu a fost dezvăluit.

Gazda manifestării a fost Andreea Marin Bănică, iar între prezentările celor şapte colecţii spectatorii au putut urmări un spectacol de balet al reprezentanţilor Radioteleviziunii italiene, al grupului internaţional Drummers şi un recital al artistei italiene Nadia Straccia.

Printre personalităţile prezente la acest eveniment s-au aflat primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, împreună cu familia, ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, însoţit de soţia sa, Vanda Vlasov, fostul ministrul al Justiţiei, Tudor Chiuariu, omul de afaceri Peter Imre şi soţia sa, Cristian Borcea şi Irinel Columbeanu.

Bugetul acestui spectacol a fost de 400.000 de euro, în timp ce valoarea colecţiilor prezentate se apropie de un milion de euro. Primarul Radu Mazăre afirmase în cadrul conferinţe de presă de prezentare a acestui eveniment că showul "Moda e musica sotto le stelle" ar putea avea loc anual în staţiunea Mamaia, în cazul în care turiştii şi constănţeni şi-ar dori acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici