Scarlett Johansson debutează ca regizor. Cum se numeşte filmul

Actriţa americană Scarlett Johansson va debuta ca regizoare de lungmetraje, cu ecranizarea romanului de debut al scriitorului Truman Capote, intitulat "Summer Crossing", care a fost publicat după moartea autorului său.

172 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson debutează ca regizor. Cum se numeşte filmul

Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Scarlett Johansson şi-a făcut debutul în regie cu un scurtmetraj pentru proiectul-colaj "New York, I Love You", care în cele din urmă nu a mai fost însă inclus în versiunea finală a filmului, regăsindu-se însă, ca bonus, pe versiunea lansată pe DVD.

"Summer Crossing" este primul roman al scriitorului Truman Capote, scris în anii 1940, însă nepublicat în acea epocă. Capote a pretins că a distrus manuscrisul, însă acesta a fost descoperit şi publicat în 2005, la 21 de ani după moartea autorului.

Romanul "Summer Crossing" spune povestea personajului Grady, o tânără în vârstă de 18 ani, provenind dintr-o familie bună, care, pe parcursul verii anului 1945, s-a angajat ca paznic într-o parcare.

Nu a fost anunţată deocamdată data la care va fi lansat acest film, potrivit allocine.fr.

Truman Capote este considerat unul dintre cei mai importanţi scriitori americani ai secolului al XX-lea. S-a născut pe 30 septembrie 1924, la New Orleans. După o copilărie petrecută într-un orăşel din Alabama, s-a mutat la New York, unde, la 17 ani, şi-a întrerupt studiile şi s-a angajat la The New Yorker. Curând, a început să-şi publice povestirile în reviste literare, iar în 1948 i-a apărut romanul "Alte glasuri, alte încăperi" care s-a bucurat de succes şi l-a impus în atenţia criticilor ca pe una dintre cele mai mari speranţe ale prozei americane. Cărţile şi piesele de teatru publicate ulterior ("A Tree of Night and Other Stories", 1949, "The Grass Harp", 1951, "Breakfast at Tiffany's", 1958, "In Cold Blood", 1966, "A Christmas Memory", 1966, "Behind Prison Walls", 1972, "Music for Chameleons", 1980), multe dintre ele ecranizate, i-au consolidat reputaţia.

Fanii actriţei americane o pot revedea pe Scarlett Johansson, în 2012, în filmul "We Bought a Zoo", regizat de Cameron Crowe, şi în "The Avengers", regizat de Joss Whedon.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici