Scarlett Johansson revine pe Broadway, într-un rol făcut celebru de Elizabeth Taylor

Scarlett Johansson va reveni pe Broadway, unde va interpreta personajul Maggie din spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte/ Cat on a Hot Tin Roof", un rol făcut celebru pe marele ecran de actriţa Elizabeth Taylor.

229 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson revine pe Broadway, într-un rol făcut celebru de Elizabeth Taylor

Scarlett Johansson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Scarlett Johansson a câştigat deja un premiu Tony, în 2010, pentru rolul din piesa "Vedere de pe pod/ A View From A Bridge", de Arthur Miller, cu care şi-a făcut debutul pe Broadway.

În piesa "Pisica pe acoperişul fierbinte", regizată de Rob Ashford, ce va avea premiera în ianuarie 2013, actriţa americană va juca alături de Benjamin Walker, Debra Monk şi Ciaran Hinds, informează bbc.co.uk.

Această piesă dramatică scrisă de Tennessee Williams prezintă povestea întrunirii tensionate a membrilor unei familii din Mississippi.

Scarlett Johanson va juca rolul soţiei unui fost jucător talentat de fotbal american (Benjamin Walker), ale cărui dorinţe neîmplinite l-au făcut să devină alcoolic şi au dus la înstrăinarea cuplului.

Piesa originală, care a fost recompensată cu premiul Pulitzer, în 1955, abordează teme complexe, precum lăcomia, homosexualitatea, opresiunea şi moartea. Producţia din 2013 reprezintă cea de-a cincea punere în scenă a piesei pe Broadway.

Scarlett Johansson a încheiat de curând filmările pentru lungmetrajul "Under The Skin", de Jonathan Glazer şi va juca rolul actriţei Janet Leigh în pelicula "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", un film despre realizarea horror-ului clasic "Psycho" de legendarul regizor, care va fi interpretat de Anthony Hopkins.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge". S-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn". În 2012, actriţa americană a fost văzută pe marile ecrane în rolul Black Widow din super-producţia "Răzbunătorii/ The Avengers".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici