Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au depus actele pentru divorţ

La câteva zile după ce au anunţat că divorţează, actorii Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au depus la un tribunal din Los Angeles actele prin care solicită divorţul, informează accesshollywood.com.

167 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au depus actele pentru divorţ

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au depus actele pentru divorţ

Potrivit presei americane, documentele oficiale au fost depuse, joi, iar cei doi actori au citat "diferenţe ireconciliabile".

Cuplul şi-a anunţat despărţirea pe 14 decembrie.

Scarlett Johansson, celebră pentru rolurile din "Vicky Cristina Barcelona" şi "Despre bărbaţi şi nu numai.../ He's Just Not That Into You", în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu Ryan Reynolds în septembrie 2008. Actorul în vârstă de 34 de ani, născut în Canada, cunoscut pentru rolurile din "Van Wilder" şi "Green Lantern", a fost logodnicul cântăreţei Alanis Morissette.

În urmă cu câteva săptămâni, editorii revistei People l-au desemnat pe Ryan Reynolds cel mai sexy bărbat în viaţă pe anul 2010.

Cei doi actori au fost foarte discreţi în ceea ce priveşte vieţile lor private, oferind presei puţine detalii despre ceremonia lor de nuntă şi apărând destul de rar împreună în public.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă".

Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", în care a jucat alături de Sandra Bullock, este un actor canadian de film şi televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV "Two Guys and a Girl".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici