Scarlett Johansson vrea să devină regizor de lungmetraje

Actriţa Scarlett Johansson a declarat că îşi doreşte de mulţi ani să regizeze lungmetraje, pentru că acest lucru ar provoca-o fizic şi emoţional, informează contactmusic.com.

100 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson vrea să devină regizor de lungmetraje

Scarlett Johansson vrea să devină regizor de lungmetraje (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar plăcea să regizez un lungmetraj. Dezvolt proiectul acesta de mai mulţi ani. Este bine. Vreau să fac lucruri care să mă provoace fizic şi emoţional. Nu vreau să fac nimic care să nu mă sperie puţin", a spus actriţa în vârstă de 27 de ani pentru revista Empire.

Actriţa a mai spus că, pe măsură ce înaintează în vârstă, ar vrea să fie capabilă să joace roluri de compoziţie.

"Aş vrea să joc rolul Normei Desmond din "Sunset Boulevard" în viitor. Dar mai am nevoie de câţiva ani", a mai spus aceasta.

Scarlett Johansson şi-a făcut debutul în regie cu un scurtmetraj pentru proiectul-colaj "New York, I Love You", care în cele din urmă nu a mai fost inclus în versiunea finală a filmului, regăsindu-se însă, ca bonus, pe versiunea lansată pe DVD.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Fanii actriţei americane au putut-o revedea pe Scarlett Johansson, recent, în filmul "We Bought a Zoo", regizat de Cameron Crowe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici