Scena de film care te face să-ţi fie rău. Ce au păţit câţiva spectatori după vizionarea acesteia - VIDEO

O scenă din ultimul film al francizei Twilight, "Zori de zi-Partea I", a făcut victime în rândul spectatorilor din sălile de cinema.

2730 afișări
Imaginea articolului Scena de film care te face să-ţi fie rău. Ce au păţit câţiva spectatori după vizionarea acesteia - VIDEO

Scena de film care te face să-ţi fie rău. Vezi ce au păţit câţiva spectatori după vizionarea acesteia (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

Momentul în care Bella Swan dă naştere copilului său vampir, conceput cu personajul interpretat de Robert Pattinson, Edward Cullen, i-a făcut pe unii spectatori să se simtă rău, câţiva având adevărate crize în timpul vizionării scenei.

Brandon Gephart din Roseville, California, a început să aibă convulsii în timp ce scena era în desfăşurare, informează CBS Sacramento, citat de Daily Mail. El îşi aminteşte doar că a ajuns pe podeaua din sala de cinema în care a fost să urmărească filmul, împreună cu prietena sa, Kelly Bauman. El a fost transportat la spital după aceea, sub privirile îngrozite ale acesteia.

"Avea convulsii, gâfâia, încercând să respire. M-a speriat îngrozitor", povesteşte ea.

Acesta nu este singurul episod de acest gen. Un bărbat din Utah şi-a pierdut cunoştinţa după ce respectiva scenă a rulat pe ecran. Soţia sa mărturiseşte că tremura, mormăia şi clipea de foarte multe ori.

Doctorul Michael G. Chez susţine că scena poate stârni crize de epilepsie în cazul persoanelor predispuse din pricina luminilor roşii puternice. Combinaţia de roşu, negru şi alb le poate produce, de asemenea, probleme urmăritorilor scenei. "Este ca atunci când un întrerupător se stinge, creierul îţi este afectat", a declarat specialistul pentru CBS Sacramento. "Problema teatrelor şi a cinematografelor este că acolo e întuneric, iar luminile de acolo apar şi dispar foarte repede", a adăugat acesta.

Al patrulea film din franciză se intitulează "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn". Producătorii americani au decis să lanseze acest film în două părţi, iar "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" a fost lansată pe marile ecrane pe 18 noiembrie. Cea de-a doua parte va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici