Schwarzenegger promite "măsuri exemplare" împotriva soţiei sale, surprinsă încălcând legea

Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a dat asigurări marţi că va lua "măsuri exemplare" împotriva soţiei sale, surprinsă în flagrant în timp ce încălca legea privind folosirea telefoanelor mobile la volan.

45 afișări
Imaginea articolului Schwarzenegger promite "măsuri exemplare" împotriva soţiei sale, surprinsă încălcând legea

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul specializat pe problemele celebrităţilor TMZ.com a publicat marţi două fotografii ale soţiei guvernatorului, Maria Shriver, aflată la volanul maşinii sale, în timp ce vorbea la telefon.

O lege semnată de Arnold Schwarzenegger în 2008 nu autorizează folosirea telefonului mobil la volan decât cu ajutorul unui dispozitiv hands-free.

"Vă mulţumesc că mi-aţi adus la cunoştinţă această infracţiune", a declarat fostul actor din Terminator, pe site-ul de micro-bloguri Twitter, adresându-se TMZ.com. "Voi lua măsuri exemplare", a adăugat el.

Folosirea telefonului mobil la volan este sancţionată cu o amendă în valoare de 20 de dolari pentru prima infracţiune şi cu 50 de dolari în caz de recidivă.

Maria Shriver vorbind la volan în timp ce conduce

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici