Schwarzenegger şi Maria Shriver vor împărţi sute de milioane de dolari la divorţ

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver vor împărţi aproximativ 400 de milioane de dolari după divorţul lor, fiecare urmând să ia jumătate din avere, deoarece aceştia nu au semnat un contract prenupţial.

310 afișări
Imaginea articolului Schwarzenegger şi Maria Shriver vor împărţi sute de milioane de dolari la divorţ

Schwarzenegger şi Maria Shriver vor împărţi sute de milioane de dolari la divorţ (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei online tmz.com, averea lui Arnold Schwarzenegger este estimată la 300 de milioane de dolari, iar cea a Mariei Shriver, la 100 de milioane de dolari.

Împărţirea bunurilor comune se va face probabil în urma unei negocieri între părţi. Rezultatele acestor negocieri, spre deosebire de hotărârile luate în sala de judecată, sunt, însă, confidenţiale

Maria Shriver, soţia fostului guvernator al Californiei şi vedetei de cinema Arnold Schwarzenegger, a depus vineri actele de divorţ, după ce acesta a recunoscut că a făcut un copil în afara căsătoriei în urmă cu peste 10 ani, relatează Reuters.

Shriver, în vârstă de 55 de ani, o fostă jurnalistă de televiziune şi descendentă a dinastiei Kennedy, vrea să pună capăt mariajului de 25 de ani cu Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani. În cererea de divorţ depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, ea a invocat "diferende ireconciliabile".

Totodată, Shriver cere să îi fie acordat sprijin de către fostul soţ după divorţ, fără a face vreo specificaţie, precum şi custodia comună a celor doi copii minori ai cuplului, Patrick, în vârstă de 17 ani, şi Christopher, de 13 ani. Shriver şi Schwarzenegger mai au împreună două fiice, Katherine de 21 de ani, şi Christina, de 19 ani.

Un purtător de cuvânt al starului din "Terminator" a refuzat să facă vreun comentariu, în timp ce reprezentanţii Mariei Shriver nu au putut fi contactaţi.

Cei doi au anunţat că se despart în mai, la patru luni după ce lui Schwarzenegger i-a expirat al doilea mandat de guvernator al Californiei. La o săptămână după acest anunţ, Schwarzenegger a şocat lumea recunoscând public că a făcut un copil cu o servitoare din casă în urmă cu peste 10 ani. El a mai precizat că i-a mărturisit soţiei aventura sa extraconjugală din care a rezultat un copil, în ianuarie, la scurt timp după încheierea mandatului de guvernator.

Mărturisirea lui Schwarzenegger i-a atras critici şi ridiculizări în presă, fostul culturist de origine austriacă fiind numit "the Sperminator", într-o emisiune de televiziune americană.

Schwarzenegger şi Shriver s-au cunoscut la un turneu de tenis caritabil, la New York, în 1977, şi s-au căsătorit în aprilie 1986.

Fiind unul dintre cuplurile celebre din viaţa publică americană, dar cu o relaţie pusă sub semnul întrebării din cauza orientărilor lor politice - un republican puternic şi o democrată convinsă -, cei doi au avut de suportat speculaţii făcute de-a rândul anilor privind presupuse relaţii extraconjugale şi comportament sexual nepotrivit asociate starului hollywoodian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici