Şcoala de magie Hogwarts din filmele "Harry Potter", transformată în complex imobiliar de lux - VIDEO

Şcoala de magie Hogwarts, o clădire în stil victorian în care au fost turnate numeroase scene celebre din filmele francizei "Harry Potter", a fost transformată într-un complex imobiliar de lux, informează contactmusic.com.

3099 afișări
Imaginea articolului Şcoala de magie Hogwarts din filmele "Harry Potter", transformată în complex imobiliar de lux - VIDEO

Şcoala de magie Hogwarts din filmele "Harry Potter", transformată în complex imobiliar de lux - VIDEO

Conacul The Royal Connaught Park din Bushey, o localitate din comitatul britanic Hertfordshire, a fost renovat de grupul imobiliar Comer Homes.

În acea reşedinţă au fost turnate numeroase scene care prezentau Marele Hol din Şcoala de magie Hogwarts, dar şi biroul profesorului Dumbledore din filmele seriei "Harry Potter".

Fanii care vor să locuiască la "Hogwarts" pot să cumpere apartamente în acest complex imobiliar, cu preţuri care variază între 500.000 de dolari şi 3,8 milioane de dolari. Noii proprietari vor avea acces şi la o parcare privată, piscină, un centru medical exclusivist şi o sală de fitness.

Cărţile din seria "Harry Potter" - şapte volume, care s-au vândut în peste 450 milioane de copii pe plan mondial - au fost publicate de scriitoarea britanică J.K. Rowling între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe în rolul tânărului vrăjitor Harry Potter, Emma Watson ca Hermione Granger şi Rupert Grint ca Ron Weasley.

Cele opt filme realizate pe baza romanelor din franciza "Harry Potter" au avut încasări totale de peste 7,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici