Scorsese va realiza un film despre un fost membru al trupei Beatles

Veteranul Martin Scorsese va regiza un documentar produs pentru marele ecran despre viaţa lui George Harrison, fost membru al trupei Beatles, care făcea furori în anii '60 - '70, informează variety.com.

1 afișare
Imaginea articolului Scorsese va realiza un film despre un fost membru al trupei Beatles

Scorsese va realiza un film despre un fost membru al trupei Beatles

Filmul va fi produs de compania lui Scorsese şi de cea a văduvei lui Harrison, Olivia, Sikelia Prods. şi Harrison's Grove Street Prods..

Familia legendarului muzician va furniza pentru acest film materiale de arhivă.

Regizorul a indicat că filmul va fi terminat în câţiva ani.

Lungmetrajul va acoperi cariera muzicală a lui Harrison, ca membru al trupei Beatles, dar şi ca artist solo de succes. Harrison a fost şi un producător de filme, sprijinind proiecte cinematografice precum "Monty Python's Life of Brian" şi "Time Bandits". Scorsese, care a explorat tema credinţei în "Kundun" (1997) şi "Ultima ispită a lui Iisus" (1988), se va ocupa şi de viaţa religioasă a lui Harrison, care a avut o aplecare pentru credinţele orientale.

Membrii supravieţuitori ai trupei Beatles, Paul McCartney şi Ringo Starr, se vor implica în acest proiect.

Scorsese are multe realizări în domeniul filmelor despre muzica rock. De altfel, el a fost unul dintre cameramanii principali la concertele de la Woodstock şi este autorul majorităţii înregistrărilor clasice care îi au ca protagonişti pe membrii trupei Who, printre alţii. Pe 5 noiembrie, regizorul va lansa pe DVD documentarul "Amazing Journey: The Story of the Who".

Scorsese a realizat unul dintre cele mai recente documentare despre Bob Dylan, "No Direction Home", şi va lansa, la începutul anului 2008, un documentar despre trupa Rolling Stones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici