"Scream 4" este o retrospectivă a celor mai recente filme horror

Regizorul Wes Craven a declarat că filmul pe care îl semnează, "Scream 4", este "o retrospectivă a ultimilor zece ani de filme horror", iar tinerii actori din această peliculă, Hayden Panettiere şi Emma Roberts, aduc un suflu nou francizei, informează contactmusic.com.

74 afișări
Imaginea articolului "Scream 4" este o retrospectivă a celor mai recente filme horror

"Scream 4" este o retrospectivă a celor mai recente filme horror

Din vechea distribuţie a francizei, "Scream 4" îi include pe Courteney Cox, David Arquette şi Neve Campbell.

Regizorul Wes Craven spune că acest film va fi apreciat de fani, chiar dacă în prim-plan vor fi tinerii actori din rolurile principale.

"Tinerii din distribuţie aduc un suflu nou producţiei", a mai spus Craven. "Filmul face şi o retrospectivă a filmelor horror din ultimii ani şi pune totul în contrast, doar pentru a face lucrurile şi mai amuzante", a adăugat regizorul.

Craven a mai spus că este mulţumit de prima variantă de montaj a filmului. "Am văzut monteurii la muncă şi mi-a plăcut ce a ieşit", a spus el.

Emma Roberts, nepoata Juliei Roberts, a spus că este încântată să joace în "Scream 4", deoarece este prima producţie horror în care lucrează. "Sunt foarte fericită că fac parte din această franciză. Este ocazia perfectă pentru mine să fac ceva cu totul diferit", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici