Scrii mesaje pe telefonul mobil în timp ce conduci? Filmul care îţi va schimba obiceiul - VIDEO

În fiecare an, oamenii sunt implicaţi în accidente grave atunci când şofează şi scriu mesaje pe telefonul mobil, iar cele mai multe dintre victime au sub 25 de ani. O campanie pentru renunţarea la acest obicei i-a obligat pe cei care îşi doresc un permis auto să scrie mesaje în timp ce conduc.

568 afișări
Imaginea articolului Scrii mesaje pe telefonul mobil în timp ce conduci? Filmul care îţi va schimba obiceiul - VIDEO

Scrii mesaje pe telefonul mobil în timp ce conduci? Filmul care îţi va schimba obiceiul

Acţiunea se petrece în Bruxelles, Belgia, iar instructorul le menţionează elevilor că e obligatoriu să înveţe să scrie mesaje în timp ce se află la volan.

Elevii nu s-au descurcat prea bine nici în privinţa mesajului pe care îl aveau de scris, nici în privinţa şofatului.

"E imposibil! Mulţi oameni vor avea accidente grave", spun elevii cărora nu le vine să creadă că sunt obligaţi să conducă în timp ce scriu mesaje.

"Mă simt ca un idiot! Nu pot să şofez aşa. Dacă aşa va fi legea de acum încolo, nu voi mai şofa niciodată. Vor muri oameni aşa", se revoltă un alt viitor şofer.

Concluzia celor obligaţi să scrie mesaje pe telefon şi să conducă în acelaşi timp: Nu pot să conduc aşa. E prea periculos!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici