Se împlinesc 93 de ani de la naşterea unui cuplu legendar al comediei. Stan şi Bran

  • Acum 93 de ani lua naştere un cuplu legendar al comediei – Stan şi Bran.
  • Cei doi au debutat ca cuplu în filmul "The Second Hundred Years."
  • Stan şi Bran au jucat în 107 filme până în 1951.
773 afișări
Imaginea articolului Se împlinesc 93 de ani de la naşterea unui cuplu legendar al comediei. Stan şi Bran

Profimedia

Poate niciun cuplu nu a fost atât de mult identificat cu comedia ca Stan şi Bran. 

Pe 8 octombrie 1927, Stan Laurel şi Oliver Hardy apăreau într-un scurt film mut, numit "The Second Hundred Years". O comedie despre doi puşcăriaşi ghinionişti puşi pe evadare, care, orice ar fi făcut, ajungeau tot în celulă. Acesta a fost primul lor film împreună.

Pentru aceste roluri, cei doi au fost raşi în cap şi până la următorul film, nu a apucat să le crească părul. Aşa că în “Call Of The Cuckoo” au fost tot raşi în cap.

După "The Second Hundred Years", Stan şi Bran au devenit un brand şi au jucat în 107 filme până în 1951. Ultimul lor film a fost o coproducţie franco-italiană, care le-a creat mari probleme de sănătate. Stan şi Bran au avut numeroase nume pe tot globul, de la Grăsanul şi Uscatul în Brazilia, la Întregul şi Jumătatea, în ţările scandinave. Iar dacă n-ai văzut un film cu cei doi, poate ar fi timpul s-o faci.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici