Sean Bean, starul trilogiei "Stăpânul inelelor", la al patrulea divorţ

Cea de-a patra căsnicie a actorului britanic Sean Bean, unul dintre starurile trilogiei "Stăpânul inelelor", se va încheia în curând, deoarece soţia sa Georgina Sutcliffe a depus actele de divorţ la Curtea Supremă din Londra, invocând "diferenţe ireconciliabile", informează contactmusic.com.

48 afișări
Imaginea articolului Sean Bean, starul trilogiei "Stăpânul inelelor", la al patrulea divorţ

Sean Bean, starul trilogiei "Stăpânul inelelor", la al patrulea divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sean Bean şi Georgina Sutcliffe s-au căsătorit în februarie 2008, însă mariajul lor s-a confruntat cu o criză majoră după doar câteva luni, când o discuţie în contradictoriu purtată de cei doi soţi a căpătat accente violente.

Actorul a fost arestat de poliţia britanică, fiind eliberat la scurt timp, după ce soţia sa a cerut autorităţilor să renunţe la anchetarea cazului.

Sean Bean a părut pentru o perioadă că a trecut cu bine peste acest incident şi a anunţat la un moment dat că îşi doreşte un copil cu cea de-a patra lui soţie.

Recent, actorul a declarat că lucrează împreună cu soţia sa la filmul "Age of Heroes", un lungmetraj de aventuri, însă, potrivit tabloidului The Sun, acest proiect are şanse mici să fie finalizat, după ce Georgina Sutcliffe a cerut divorţul la Curtea Supremă din Londra, invocând "diferenţe ireconciliabile".

Sean Bean a mai fost căsătorit cu iubita sa din liceu Debra James, între anii 1981-1990, cu actriţa Melanie Hill (1990-1997) - cu care are două fiice, Lorna şi Molly - şi cu actriţa Abigail Cruttenden (1997 - 2000), cu care mai are o fiică, Evie Natasha.

Sean Bean, un renumit actor de teatru, film şi televiziune în Marea Britanie, a devenit cunoscut şi pe plan internaţional graţie rolului Boromir din trilogia "Stăpânul inelelor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici