Sean Connery, cel mai bun James Bond

Actorul Sean Connery a fost desemnat, în urma unui sondaj, cel mai bun interpret al celebrului agent 007, Jaws a fost votat cel mai bun personaj din seria "James Bond", iar piesa "Live and Let Die", interpretată de Paul McCartney şi Wings, a fost aleasă cea mai bună temă muzicală Bond.

88 afișări
Imaginea articolului Sean Connery, cel mai bun James Bond

Sean Connery, cel mai bun James Bond (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, actorul Sean Connery a obţinut aproape jumătate din totalul de 4.900 de voturi ale participanţilor la sondaj, fiind urmat în clasament de Daniel Craig şi de predecesorul acestuia, Pierce Brosnan.

Jaws, personajul negativ care, în final, trece de partea celor buni, a fost votat cel mai bun personaj din întreaga istorie a seriei "James Bond". Acesta a fost interpretat de Richard Keil în filmele "Spionul care mă iubea" (1977) şi "Moonraker" (1979).

Jaws l-a depăşit pe "Q", directorul Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare din cadrul British Intelligence, interpretat iniţial de Desmond Llewellyn, iar în ultimele filme de John Cleese, care s-a clasat pe poziţia a doua.

Pe locul trei s-a situat personajul Odd Job, interpretat de Harold Sakata, banditul din "Goldfinger" (1964).

A patra poziţie i-a revenit directorului serviciilor secrete britanice, personajul "M", interpretat de Bernard Lee şi de Judi Dench, iar pe poziţia a cincea s-a clasat Miss Moneypenny, asistenta personală a personajului "M", care a fost interpretată de Lois Maxwell în 14 filme din seria "Bond", de Caroline Bliss în două filme ale seriei şi de Samatha Bond în patru lungmetraje.

Piesa "Live and Let Die", interpretată de Paul McCartney şi Wings în filmul cu acelaşi titlu, a fost votată cea mai bună temă muzicală din întreaga serie "Bond", iar Shirley Bassey s-a clasat pe următoarele două poziţii din acest clasament, cu piesele sale din "Goldfinger" şi "Diamante pentru eternitate" (1971).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici