Sean "Diddy" Combs i-a făcut cadou fiului său o limuzină Maybach

Rapperul american Sean "Diddy" Combs i-a făcut cadou fiului său, Justin Dior, cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani, o limuzină Maybach şi suma de 10.000 de dolari, informează accesshollywood.com.

168 afișări
Imaginea articolului Sean "Diddy" Combs i-a făcut cadou fiului său o limuzină Maybach

Sean "Diddy" Combs i-a făcut cadou fiului său o limuzină Maybach

Potrivit presei americane, limuzina Maybach, de culoare argintie, valorează peste 300.000 de dolari. Aceasta a fost decorată cu o uriaşă fundă roşie şi a fost parcată în faţa clubului M2 Ultralounge din New York, unde a avut loc petrecerea aniversară.

Însă rapperul, cunoscut şi sub numele de P. Diddy, nu i-a oferit fiului său doar această limuzină, ci şi suma de 10.000 de dolari, pe care însă Justin Dior a donat-o fundaţiei de caritate a cântăreţului Wyclef Jean, Yele Haiti, pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Printre celebrităţile invitate la această petrecere s-au aflat Lil Kim, Trey Songz şi Nicole "Snooki" Polizzi din serialul "Jersey Shore".

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, câştigător al unui premiu Grammy.

Potrivit Forbes, în 2009 artistul a avut venituri de 30 milioane de dolari, situându-se pe locul al doilea în topul interpreţilor hip-hop cu cele mai mari câştiguri în anul fiscal respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici